Wat doen we?

Maak gebruik van onze kennis en expertise

Raad van advies

Als groeiende ondernemer bent u druk met de dagelijks aansturing van uw organisatie en daarnaast verantwoordelijk voor de strategie richting de toekomst. Dan kan het zeker geen kwaad om periodiek eens te klankborden met ervaren ondernemers. Het ontvangen van feedback houd je immers scherp als ondernemer.

Een Raad van Advies is een informeel orgaan dat bestaat uit enkele ervaren ondernemers of deskundigen die u gevraagd en ongevraagd advies kunnen geven. Tijdens de reguliere bijeenkomsten presenteert u uw plannen voor de korte en langere termijn en bespreekt u een aantal concrete uitdagingen waar u op dat moment mee zit.

Het inhuren van externe adviseurs kan een dure aangelegenheid zijn terwijl de resultaten soms moeilijk meetbaar zijn. Solimas biedt u één of meerdere leden voor een Raad van Advies voor een vaste prijs van €5.000 exclusief BTW per persoon per jaar.

Hiervoor krijgt u een ervaren ondernemer en bevlogen sparringpartner die 4 x per jaar een bijeenkomst bijwoont. U krijgt ad hoc ondersteuning via telefoon en e-mail zonder dat u daar extra “uurtje-factuurtje” declaraties voor krijgt. Het spreekt uiteraard voor zich dat de experts van Solimas u ook toegang geven tot hun enorme netwerk.

Solimas heeft verschillende experts op de deelgebieden van Sales & Marketing, Finance, Strategie en Personeel & Organisatie die u gevraagd en ongevraagd kunnen voorzien van advies.

Wilt u meer informatie over onze Raad van Advies dienstverlening? Neem dan contact met ons op via info@solimas.nl.

WILT U MEER INFORMATIE OVER ONZE RAAD VAN ADVIES DIENSTVERLENING? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!

SOL Y MAS

Uit persoonlijke ervaring weten wij dat het goed is om periodiek met de belangrijkste mensen uit je onderneming de “hei op te gaan”. Eenmaal uit je comfortzone is het veel gemakkelijker om nieuwe inspiratie op te doen en samen mooie plannen te smeden voor de toekomst.

Daarom biedt Solimas de mogelijkheid om met een kleine groep mensen onder begeleiding van ervaren ondernemers op een zonnige locatie te werken aan bijvoorbeeld een groeistrategie, business-case of exit plan. Sol y Mas heeft eigen locaties in Zuid-Frankrijk en op Ibiza voor circa 4 deelnemers.

Het zakelijke aspect kan worden afgewisseld met een stukje ontspanning zoals een wijnproeverij, BBQ masterclass of DJ-workshop. De ultieme combinatie van effectief vergaderen en teambuilding in een relaxte omgeving. Er is al een geheel verzorgde driedaagse sessie vanaf €1.000 exclusief BTW per persoon.

Wilt u meer informatie over Sol y Mas? Neem dan contact met ons op via info@solimas.nl.

WILT U MEER INFORMATIE OVER SOL Y MAS? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!