Netdata

Als allround ICT-specialist voor bedrijven nemen wij uw automatisering graag volledig uit handen, of ontwikkelen deze voor u op maat. Professioneel en met de juiste service, aandacht en garanties. Bij Netdata is uw ICT perfect geregeld!

Onze filosofie

Netdata heeft haar organisatie zo ingericht dat we altijd en overal voor u klaarstaan, zodat u direct geholpen wordt als het onverhoopt mis gaat. U krijgt bij ons altijd iemand aan de lijn die weet wie u bent en denkt in oplossingen. De belangrijkste uitgangspunten van onze dienstverlening:

  • De eindgebruiker staat altijd centraal
  • Heldere en transparante tarieven
  • Bereikbare persoonlijke aandacht

Het plan

Onze kracht is de vertaalslag tussen de vragen en behoefte van uw organisatie naar professionele ICT-oplossingen op maat. Wij helpen u toekomstbestendige keuzes te maken en vertalen dat naar een stabiele en betrouwbare ICT-infrastructuur. Zodat u precies weet waar u aan toe bent, kunt vertrouwen op uw ICT-omgeving en grip houdt op uw ICT-budget.

Uw ICT-omgeving

Netdata biedt u altijd die ICT oplossingen die het beste bij uw wensen en organisatie passen. Dit kan een standaard softwareapplicatie zijn, maar ook maatwerk, Office365 of liever een eigen Private Cloud. Als u uw ICT aan ons overdraagt, dan kunt ervan op aan dat wij alles tot in de kleinste details goed regelen. Zodat er u verder geen omkijken naar en al helemaal geen zorgen meer om heeft.

Lokale aanwezigheid, landelijke dekking

Bedrijven die zaken met ons doen kunnen rekenen op persoonlijke aandacht, heldere afspraken, geweldige service en solide en innovatieve ICT-diensten en oplossingen. Netdata is onderdeel van Solimas Groep, een landelijk opererende groep van gespecialiseerde ICT-dienstverleners. Hierdoor kunt u rekenen op de schaalvoordelen, expertise en innovatiekracht van een landelijke organisatie in combinatie met de betrokkenheid, persoonlijke aandacht en snelheid van Netdata.

Ervaar het zelf het verschil met uw huidige ICT-partner en neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.