@Valley

@Valley brengt complexe ICT terug tot de essentie. Wij noemen dat IT @ The Speed of Business: ICT die altijd de snelheid van de business volgt en gegarandeerd volledig onder controle is.

Snelheid en kwaliteit

In een wereld waarin de snelheid van vernieuwing het succes van organisaties bepaalt vinden wij dat ICT geen rem moet zijn op uw ambitie. Daarom hebben wij onze werkwijze gestroomlijnd. In plaats van uren of dagen te wachten op nieuwe infrastructuur voor een uitbreiding of nieuw project, garanderen wij dat dat ook in minuten kan. Zonder compromissen.

Het plan

Wij starten altijd bij de behoefte van de business, omdat ICT optimaal moet aansluiten op de doelen en eisen van uw organisatie. Voor uw bedrijfsprocessen maken wij per proces afspraken over de noodzakelijke beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van data. Deze leggen we vast in uw bedrijfsspecifieke SLA’s en standaarden voor ICT beheer, waardoor beschikbaarheid, security en compliance ‘by design’ zijn geregeld en gegarandeerd.

Uw ICT-omgeving

Wij leveren standaard ICT oplossingen waar mogelijk en we leveren maatwerk ICT wanneer standaard niet voldoet. Hierdoor bent u altijd verzekerd van optimale performance, beschikbaarheid en ondersteuning tegen concurrerende tarieven. Door onze unieke aanpak biedt uw ICT-omgeving zowel continuïteit als flexibiliteit. Zodat uw organisatie snel en slagvaardig kan reageren, wat er ook gebeurt.

Lokale aanwezigheid, landelijke dekking

Bedrijven die zaken met ons doen kunnen rekenen op persoonlijke aandacht, heldere afspraken, geweldige service en innovatieve ICT. @Valley is onderdeel van Solimas, een groep succesvolle ICT-dienstverleners in Nederland. Wij maken klanten zoals Nelson Schoenen, MVGM en Nederlandse Energie Maatschappij succesvol door geweldige ICT. Door onze regionale strategie bieden wij klanten de kwaliteit en innovatiekracht van een grote organisatie, gecombineerd met de betrokkenheid en persoonlijke benadering van @Valley.

Ervaar het zelf het verschil met uw huidige ICT-partner en neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.