@Valley

Bij @Valley brengen wij complexe ICT voor middelgrote en grote organisaties terug tot de essentie. Wij noemen dat IT @ The Speed of Business: ICT die altijd de snelheid van de business volgt en gegarandeerd volledig onder controle is.

ONZE UNIEKE ICT-AANPAK

Wij starten bij uw business, omdat ICT optimaal moet aansluiten op de behoefte en eisen vanuit de primaire processen van uw organisatie. Voor uw bedrijfsprocessen maken wij per proces afspraken over de noodzakelijke beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van data. Deze leggen we vast in uw bedrijfsspecifieke standaarden voor ICT beheer, waardoor beschikbaarheid, security en compliance ‘by design’ zijn geregeld en gegarandeerd. Op basis van de gewenste SLA’s stellen we alle technische en compliancy requirements centraal in, waardoor we een ‘Single Point of Truth’ voor uw ICT realiseren.

HOE WE WERKEN

Wij werken anders dan andere ICT-bedrijven. Wij praten liever over uw business dan de onze, want bij alles wat wij doen is uw organisatie ons vertrekpunt. Onze stijl van werken is verfrissend en gebaseerd op partnership, persoonlijk contact en duidelijke communicatie.

In een wereld waarin de snelheid van vernieuwing het succes van organisaties bepaalt vinden wij dat ICT geen rem moet zijn op uw ambitie. Daarom hebben wij onze werkwijze gestroomlijnd. In plaats van uren of dagen te wachten op nieuwe infrastructuur voor een uitbreiding of nieuw project, garanderen wij dat dat ook in minuten kan. Zonder compromissen.

ERVAAR HET ZELF

Wij zijn @Valley en wij hebben een eenvoudige, maar duidelijke belofte: @Valley simplifies ICT. Ervaar het zelf en neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking