Wie zijn wij?

Wij stellen ons even voor

Solimas is een groep succesvolle ICT-dienstverleners. Vanuit diverse regionale kantoren in Nederland werken wij dagelijks aan het beheer van de automatisering voor honderden klanten. Onze bedrijven nemen het beheer van uw ICT uit handen zodat u meer tijd heeft voor uw eigen kernactiviteiten. Onze gestandaardiseerde dienstverlening zorgt voor een eenvoudige en betrouwbare toegang tot uw informatietechnologie. Altijd en overal!

Onze ambitie en belofte

Binnen 2 jaar is Solimas Groep de allerbeste ICT outsourcer en managed service provider van Nederland. Door onze regionale strategie bieden wij onze klanten de schaalvoordelen van een grote organisatie gecombineerd met de intimiteit en dienstverlening van ICT afdeling bij u om de hoek.

Wij beloven onze klanten

100% commitment en focus om uw ICT infrastructuur te bewaken, te beveiligen en beschikbaar te houden 7 dagen per week, 24 uur lang.

Wij beloven onze medewerkers

Een leven lang leren en ontwikkelen met de nieuwste technologieën en apps bij de meest innovatieve klanten in een bruisende werkomgeving.

ONZE VISIE

We leven in een snel veranderende wereld waarin ICT-technologie bedrijven in staat stelt om radicaal te veranderen. Een betrouwbare kantoorautomatisering is de basis voor iedere onderneming en net zo vanzelfsprekend als gas, water en licht. Onze specialisten nemen deze verantwoordelijkheid graag voor u uit handen. Als onafhankelijk leverancier bieden wij altijd datgene dat het beste bij u past. Een public cloud of toch liever private? Geen probleem voor ons!

ONZE KLANTEN

Onze bedrijven richten zich op het MKB en middelgrote organisaties in heel Nederland. Wij geloven in regionale aanwezigheid, zodat we altijd dicht in de buurt bij onze klanten kunnen zijn. Door onze groepssamenwerking opereren we als landelijke speler zodat wij altijd kwaliteit, beschikbaarheid en continuïteit kunnen waarborgen. Zonder dat wij de persoonlijke aandacht voor onze klanten uit het oog verliezen!

ONZE MEDEWERKERS

Solimas investeert uitsluitend in lokale dienstverleners die werken met loyale en gekwalificeerde medewerkers. De klant staat voor ons centraal en dat zit in het DNA van onze medewerkers. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Het creëren van een veilige, professionele en bovenal plezierige werkomgeving is daarbij cruciaal. Tevreden medewerkers zorgen nu eenmaal voor tevreden klanten!

Solimas is ontstaan als een groep van bedrijven met complementaire activiteiten op het gebied van ICT en opgericht door Sander Blom en Maarten van Montfoort. De eerste onderneming is gestart in 2004 en heeft inmiddels geleid tot diverse succesvolle exits. De mensen achter Solimas ondersteunen ondernemers met het verder realiseren van hun groeiambities door middel van het inbrengen van management, kapitaal en netwerk. Dit gebeurt op basis van een actieve rol waarbij de kennis en expertise van Solimas volledig wordt ingezet in het dagelijks aansturen van de ondernemingen.

Maarten van Montfoort

Directeur

Maarten van Montfoort (1976) is eind jaren negentig afgestudeerd aan de Haarlem Business School. Direct na zijn afstuderen belandt hij bij toeval in de ICT sector. Na diverse sales en marketing functies bij British Telecom (Syntegra) in Nederland en Engeland besluit hij in 2004 om ondernemer te worden.

Bio Maarten

Sander Blom

Directeur

Sander Blom (1972) is na zijn studie Commerciële economie aan de Haagse hogeschool begonnen als ICT projectleider bij Holland internationaal (onderdeel van TUI). Na een periode van ruim 2 jaar trok is hij aan de slag gegaan bij British Telecom (Syntegra) in Nederland en heeft daar diverse commerciële en management functies ingevuld.

Bio Sander