Wie zijn wij?

Wij stellen ons even voor

Over Solimas

Solimas is ontstaan als een groep van bedrijven met complementaire activiteiten op het gebied van IT en opgericht door Sander Blom en Maarten van Montfoort. De eerste onderneming is gestart in 2004 en heeft inmiddels geleid tot diverse succesvolle exits. De mensen achter Solimas ondersteunen ondernemers met het verder realiseren van hun groeiambities door middel van het inbrengen van management, kapitaal en netwerk.

Dit gebeurt op basis van een actieve rol waarbij de kennis en expertise van Solimas volledig wordt ingezet in het dagelijks aansturen van de ondernemingen. Sinds 2010 werkt Solimas nauw samen met Peak Value uit Rotterdam. De afgelopen 10 jaar hebben wij diverse aansprekende nominaties en prijzen in de wacht gesleept zoals de FD Gazellen, High Growth Awards, Deloitte Best Managed Companies en EY Entrepreneur of the Year.

Awards/Nominaties

Maarten van Montfoort

Directeur

Maarten van Montfoort (1976) is eind jaren negentig afgestudeerd aan de Haarlem Business School. Direct na zijn afstuderen beland hij bij toeval in de ICT sector. Na diverse sales en marketing functies bij British Telecom (Syntegra) in Nederland en Engeland besluit hij in 2004 om ondernemer te worden.

Bio Maarten
Sander Blom

Sander Blom

Directeur

Sander Blom (1972) is na zijn studie Commerciële economie aan de Haagse hogeschool begonnen als ICT projectleider bij Holland internationaal (onderdeel van TUI). Na een periode van ruim 2 jaar trok toch de commerciële kant en is aan de slag gegaan bij British Telecom (Syntegra) in Nederland en heeft daar diverse commerciële en management functies ingevuld.

Bio Sander

Marcel Broersma

Adviseur

Marcel Broersma (oprichter Peak Value) studeerde Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit en begon zijn carrière bij Randstad Uitzendbureau. In 1997 richtte hij de detacheringsbureau Flex Group Nederland op en werd hiermee in 2003 verkozen tot snelstgroeiende onderneming van Europa. In 2006 verkocht hij Flex aan het beursgenoteerde DPA.

Guido Mangert

Adviseur

Mede-eigenaar en medeoprichter van Peak Value, geboren en getogen Rotterdammer; een hard werken en eenvoudige, geen woorden maar daden instelling. Een directe, soms confronterende aanpak laat mensen precies weten waar zij aan toe zijn. In 2008 ging hij met zijn studievriend Marcel Broersma naar Berlijn waar zij het concept voor Peak Value bedachten.