Sander Blom

Biografie

Sander Blom (1972) is na zijn studie Commerciële economie aan de Haagse hogeschool begonnen als ICT projectleider bij Holland internationaal (onderdeel van TUI). Na een periode van ruim 2 jaar trok toch de commerciële kant en is aan de slag gegaan bij British Telecom (Syntegra) in Nederland en heeft daar diverse commerciële en management functies ingevuld.

“Sander is een motivator, iemand die mensen het beste uit zichzelf laat halen met doelgerichte focus en feedback, een echte teamplayer”

In 2004 samen met Maarten van Montfoort en 2 oud-collega’s besloten om ondernemer te worden en hebben zij Agile Software opgericht. Sander is een zeer gepassioneerde ondernemer met een groot netwerk in de ICT bij zowel de klanten tussen de 250 en 5.000 medewerkers alsmede bij de fabrikanten: Adobe, Citrix, IBM, Microsoft, Oracle, RES, Symantec en VMWare.

Door de persoonlijke en oprechte betrokkenheid weet Sander het meeste uit de medewerkers te halen, waardoor enerzijds de medewerkerstevredenheid toeneemt en even zo belangrijk de klanttevredenheid. Dit is diverse malen bekroond met GreatPlace to Work en de FD Gazelle van Nederland.

Op dit moment is Sander onder andere werkzaam bij COMPAREX mede verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten en als Directeur Strategic Alliances onderhoudt hij de contacten met ICT partners en alle strategische software fabrikanten.