Netdata

Netdata, opgericht in 1999 en gevestigd in Amsterdam, is een Full Service ICT dienstverlener voor het MKB. Hun dienstverlening is erop gericht bedrijven op ICT vlak volledig te ontzorgen.
Zo regelen zij uw ICT precies zoals u dat wenst. Professioneel en met de juiste service, aandacht en garanties. Hierbij staat de eindgebruiker altijd centraal.

Netdata excelleert in service (-integratie) en persoonlijke aandacht. Netdata heeft haar organisatie zo ingericht dat zij altijd en overal voor klanten klaarstaan. Bij de Servicedesk van Netdata bent u nooit een nummer, de servicemedewerkers kennen u en zijn inhoudelijk op de hoogte van uw situatie. Daarom worden klanten in de meeste gevallen direct geholpen.

Werken in de cloud, outsourcing, cloud hosting, Office365, Apps. Allemaal prachtige termen, maar wat betekenen ze nu voor de klant? De kracht van Netdata is het vertalen van vragen naar oplossingen die aansluiten bij de functionele wensen, cultuur en budget. Netdata helpt klanten een toekomstbestendige keuze te maken uit een vaak diffuus aanbod van diensten. Dat is haar waarde voor klanten!

Netdata levert haar diensten aan uiteenlopende MKB bedrijven en ook aan grotere bedrijven als Canon, Molemann Mental Health en PCI Groep. Al jarenlang profiteren zij van de persoonlijke aandacht, unieke oplossingen, transparantie en het hoge service niveau.